Over ons

Het begeleiden of inkopen van drukwerk is in veel bedrijven en instellingen vaak een onderwerp van discussie. Vragen als: wie is gebruiker van dit formulier, waar kopen we deze brochures in, is dit ontwerp conform de huisstijl, wat kost dat bij mijn eigen drukker, ik heb nog wel een mannetje, ik koop het zelf beter in, waarom drukken we dat niet in het buitenland etc. komen regelmatig voor. Drukwerk is daardoor vaak het grootste en duurste discussiepunt binnen veel bedrijven. Mediazaken kan u hierbij op een professionele en vakkundige wijze in adviseren.

De afgelopen tijd hebben wij veel bedrijven geholpen bij het beter, slimmer en goedkoper inkopen van het drukwerk waar kwaliteit en service uiteraard net zo hoog in het vaandel staan.
Door onze jarenlange ervaring en gedrevenheid zijn wij in staat om voor u glasheldere oplossingen neer te leggen.
Denk hierbij aan de begeleiding of inkoop van drukwerk, opmaak, vormgeving, websites en DTP, maar ook het verkopen van advertenties op placemats of magazines en natuurlijk het begeleiden van het verkopen van uw product of dienst. De klant staat centraal en verdient het beste product, tegen de meest aantrekkelijke prijs.

Het spreekt voor zich dat wij, bij een eventuele samenwerking, er alles aan zullen doen om op grafisch gebied ‘uw’ oplossingen te vinden. Mediazaken kan zodoende een veelzijdig spectrum aan grafische oplossingen bieden. Onze onafhankelijke positie laat ons toe, om ook extern de beste oplossing te zoeken voor onze klanten.

Graag bespreek ik in een persoonlijk gesprek op ons kantoor aan de Campagneweg 11D in Zevenbergen de aanknopingspunten om tot een inspirerende samenwerking te komen.

Ons Motto is : “Een klant binnenhalen is niet zo moeilijk wel om hem te houden”

Bewaken