Boek: De Nieuwe Haven van Zevenbergen nu te bestellen!!! Verschijning medio oktober/november 2021

Wij brengen weer een nieuw boek op de markt…

De nieuwe haven van Zevenbergen. Een boek over een prachtig project genaamd ‘De Nieuwe Haven van Zevenbergen’. Zeer gedetailleerd en full colour, vol met nooit eerder gepubliceerde foto’s. Voor wie houdt van rijk beeldmateriaal en een kernachtig verhaal over de bouw van de Nieuwe Haven is dit boek een absolute must!

Het water in de haven van Zevenbergen is weer terug. En daarmee ook de sfeer, met een wandelpromenade, terrassen en aanlegsteigers voor kleine bootjes. Ook de Markt wordt heringericht, met ruim baan voor terrassen en evenementen. Hoog tijd dus om dit zo breed mogelijk naar de inwoners van Zevenbergen te communiceren.

Met het boek ‘De Nieuwe Haven van Zevenbergen’ hebben wij daarvoor een perfect medium gevonden. De onderscheidende vormgeving, aantrekkelijke foto’s en enthousiaste teksten zullen de lezer weten te boeien. Uiteraard belooft ‘De Nieuwe Haven van Zevenbergen’ een stijlvol boek te worden: krachtig, origineel en spraakmakend!

’De Nieuwe Haven van Zevenbergen’ is een hardcover uitgave en heeft een afmeting van minimaal 210 x 210 mm. Dit boek zal uit meer dan 140 pagina’s gaan bestaan, zonder commerciële teksten en met een oplage van minimaal 1200 exemplaren. Het boek zal te koop zijn bij de Bruna, Primera Naghtzaam, Marcel Otterspeer Fotografie en Mediazaken. Verder zal deze uitgave los verkocht gaan worden door middel van een voorinschrijving. We zitten al bijna op een 500 voorinschrijvingen!!!!

Een prachtig boek waarin de bouw van de Nieuwe Haven compleet tot uitdrukking komt. De vele unieke foto’s in kleur en de afwisselende vormgeving verhogen het kijk en leesplezier.

De aanschafprijs van het boek is slechts € 19,95. Verschijning medio oktober/november 2021.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem dan voor verdere informatie vooral contact op met: Hans Vonk, 06 – 82 00 34 31, hvonk@media-zaken.nl

PDF a4 poster Boek Haven van Zevenbergen

PDF bestelbon Boek Haven van Zevenbergen  

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *