Gratis placemats bestellen geheel in full colour?

Het middenstuk van de placemat is gereserveerd voor het restaurant, partycentrum, pannenkoekenhuis of bowlingcentrum. Hier wordt een bedrijfslogo, foto en eventueel tekst net naargelang de wensen van de opdrachtgever geplaatst en de achterzijde is voor de kinderen met een kleurplaat erop en diverse andere spelletjes. Boven- en onderaan de placemat blijft een ruimte over waar een aantal advertenties geplaatst kunnen worden. Uiteraard zoeken wij verschillende adverteerders die niet concurrerend zijn ten opzichte van elkaar en worden alleen geplaatst na overleg met de opdrachtgever. Placemats van MediaZaken worden gedrukt dubbelzijdig in full colour en altijd op A3 formaat op 90 grams hvo papier. De oplage is in overleg en zal bij iedere gast die komt lunchen of dineren neergelegd gaan worden. Natuurlijk behoren andere wensen ook tot de mogelijkheden.

De placemats zijn voor u geheel kosteloos en het enige wat wij van u vragen is materiaal voor het midden van de placemat en dat u de placemats bij uw gasten gaat gebruiken. Mediazaken verzorgt het drukken, opmaken en leveren van de placemats voor u kosteloos.

Wilt u meer informatie of wilt u eens een afspraak maken? Bel of mail naar: Hans Vonk 06-82003431 of hvonk@media-zaken.nl

Ook kunt u onze website raadplegen: www.media-zaken.nl

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet,

Hans Vonk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *