MediaZaken: voor al uw drukwerk, vormgeving en opmaak werkzaamheden.

Wat wij doen is niet het alleen het verzorgen van verschillende vormen drukwerk, maar ook het maken van logo’s, redactie, fotografie en het ontwerpen van complete huisstijlen. Voeg daarbij een perfecte begeleiding en goed overleg met de klant, en de perfecte mix is gemaakt.

De drukkunst is een ambacht wat al eeuwen bestaat. Computers en internet hebben een groot deel van de papieren communicatie overgenomen, maar wij zijn ervan overtuigd dat de drukwereld al die digitale ontwikkelingen moeiteloos zal overleven. De papieren edities, of het nu gaat om brochures, kranten of een aan jou gerichte folder blijft, hoe je het ook wendt of keert, een stuk persoonlijker dan een e-mail.

Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij gerust stellen, dat wij veel facetten van de grafische sector aankunnen. Helemaal wanneer je speciale wensen hebt en wij je kunnen adviseren in het vinden van een passende oplossing.

We stellen persoonlijk contact met onze klanten erg op prijs en hebben altijd tijd voor een kop koffie als je bij ons op bezoek komt. Wil je iets laten maken of drukken, voor jezelf of voor je bedrijf? Neem dan eens contact met ons op.

Of kom gewoon spontaan een keer langs! De koffie staat klaar.

Team MediaZaken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *