top of page
Mediazaken Zevenbergen

Over ons

Het inkopen van drukwerk is in veel bedrijven en instellingen een onderwerp van discussie, omdat de kennis en/of tijd vaak ontbreekt. Wij van Mediazaken kunnen u hierin ontzorgen en op een professionele en vakkundige wijze adviseren.

Door onze jarenlange ervaring hebben al veel bedrijven geholpen bij het beter, slimmer en goedkoper inkopen van het drukwerk, waar kwaliteit en service uiteraard hoog in het vaandel staan. Denk hierbij aan de begeleiding of inkoop van drukwerk, opmaak, vormgeving, websites en DTP. 

Maar vergeet ook niet dat wij u kunnen helpen met uw bedrijf kenbaarheid te geven aan de buitenwereld door advertenties en reclames van uw bedrijf  op placemats of in magazines te plaatsen. De klant staat centraal en verdient het beste product, tegen de meest aantrekkelijke prijs.

Mediazaken ontzorgt uw inkoop van drukwerk

"Een klant binnenhalen is niet zo moeilijk wel om hem te houden"

Wij stellen persoonlijk contact met onze klanten erg op prijs en hebben altijd tijd voor een kop koffie als u bij ons op bezoek komt.

mediazaken voor al uw grafische en drukwerk oplossingen

Veelzijdig spectrum

Het spreekt voor zich dat wij, bij een eventuele samenwerking, er alles aan zullen doen om samen met u op grafisch gebied de oplossingen te vinden voor uw bedrijf. Mediazaken kan zodoende een veelzijdig spectrum aan grafische mogelijkheden bieden. 

Graag bespreek ik in een persoonlijk gesprek, onder het genot van een kop koffie, op ons kantoor aan de Campagneweg 11D in Zevenbergen de aanknopingspunten om tot een inspirerende samenwerking te komen.

bottom of page