top of page
Mediazaken Zevenbergen
  • Hans Vonk

2e editie ZevenPop

Bijgewerkt op: 12 jan.

Op de achtergrond word er weer hard gewerkt aan de voorbereiding van de langverwachte tweede editie van ZevenPop, het geliefde muziekfestival dat vorig jaar een doorslaand succes was. De onvergetelijke ervaring van de eerste editie werd mogelijk gemaakt door de gulle steun van de sponsoren, toegewijde vrienden en enthousiaste vrijwilligers.


Op zaterdag 1 juni 2024 transformeert het terrein bij de suikerfabriek opnieuw in een bruisende oase van muziek en gezelligheid. De voorbereidingen zijn reeds in volle gang, en de creatieve geesten zijn druk bezig met het bedenken van nieuwe en mooie elementen om de tweede editie net zo bijzonder te maken als de eerste.


We koesteren de herinneringen van 2023 en kijken reikhalzend uit naar een nieuwe dag vol fantastische optredens. Bereid je alvast voor op een muzikaal feest dat de verwachtingen overtreft. Ook ZevenPop 2024 gaat weer een waar spektakel worden.


Zet 1 juni 2024 alvast in je agenda!!!!

11 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Wij stellen persoonlijk contact met onze klanten erg op prijs en hebben altijd tijd voor een kop koffie als u bij ons op bezoek komt.

Image by davisuko
bottom of page