top of page
Mediazaken Zevenbergen
  • Hans Vonk

De handleiding gemaakt voor Rijkswaterstaat IVS Next.

Bijgewerkt op: 16 jan.

Een handzaam hardcoverboekje 15 x 15 cm genaaid gebrocheerd en met een 120 pagina’s aan informatie afgewisseld met beeld en iconen.


Met IVS Next heeft Rijkswaterstaat in 1 oogopslag alle benodigde informatie voorhanden om een efficiënte verkeersbegeleiding te verzorgen. IVS Next is onderdeel van de ontwikkeling naar corridorgerichte bediening en begeleiding. Met vroegtijdig inzicht in de reisbestemmingen van de verschillende schepen kan Rijkswaterstaat op termijn de bediening van sluizen en bruggen over een hele corridor efficiënt plannen. Dat draagt bij aan een vlotte doorstroming. De geregistreerde informatie is ook van groot belang bij incidenten. Zo is sneller bekend naar hoeveel personen eventueel gezocht moet worden of welke gevaren er voor de omgeving kunnen optreden in geval van een calamiteit.


Ook op zoek naar een boekje in de vorm van een handleiding of een ander onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

29 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


Wij stellen persoonlijk contact met onze klanten erg op prijs en hebben altijd tijd voor een kop koffie als u bij ons op bezoek komt.

Image by davisuko
bottom of page