top of page
Mediazaken Zevenbergen
  • Mediazaken

Lancering Evenementenkrant

Een initiatief van Mediazaken en de Ondernemers Vereniging - Ondernemen in Zevenbergen. Deze prachtige krant met een oplage van maar liefst 20.000 exemplaren, boordevol evenementen, wordt huis aan huis verspreid in de Gemeente Moerdijk.

Een uitgave om te bewaren dus! Verder zal deze gratis mee te nemen uitgave komen te liggen op diverse verspreidpunten in onze mooie gemeente. Ontvang in één oogopslag de laatste evenementeninformatie over Moerdijk met ons nieuwe informatieplatform. Met in het midden de UITagenda. Organiseer, beleef en ontdek!

Heeft u de evenementenkrant al in de bus gehad? Lees hier de digitale versie. Een krant met de laatste evenementeninformatie over Moerdijk, van concerten en festivals tot sport en culturele evenementen.


De mix evenementenkrant samen met de website Welkom in Zevenbergen, maakt de ultieme gids voor alle evenementen en activiteiten in deze bruisende regio. Wij bieden een helder overzicht van alles wat er te beleven valt.

Uitagenda Moerdijk wordt dagelijks bijgewerkt met nieuwe evenementen, zodat je altijd up-to-date bent van alle evenementen.19 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


Wij stellen persoonlijk contact met onze klanten erg op prijs en hebben altijd tijd voor een kop koffie als u bij ons op bezoek komt.

Image by davisuko
bottom of page